Over mij

Passie voor het Avontuur

Mijn passie voor het avontuur is me waarschijnlijk via m’n familiegenen doorgegeven. Opgegroeid in een gezin van 9 kinderen op een tuinderij, waar we altijd ‘mochten’ werken. Ik vond het geweldig, ik hield van werken op het land en met het land. Voordat de brommer-gerechtigde leeftijd aanbrak, vond ik m’n passie in fietsen, niet hard, maar lang. Fiets-zwerf-tochten door het rijk van Nijmegen en over de Veluwe, hebben waarschijnlijk de bodem gelegd voor m’n later ontstane passie 4x4 rijden en reizen. Nog steeds maak ik in m’n vrije tijd graag fiets-zwerftochten door het buitenland, maar het 4x4 virus heeft me sinds een jaar of 25 volledig te pakken.

Ervaring 

25 jaar, waarin ik talloze offroad reizen en 4x4 evenementen georganiseerd heb.
Mooie buitenlandse 4x4 avonturen, en t geven van ontelbaar aantal 4x4 cursusdagen, maken me tot wie ik uiteindelijk ben geworden ben in dit vak.


 

Samen avontuurlijke offroad reizen beleven

Dat is de slogan van HSR. Goed georganiseerde en goed voorbereide reizen, waarbij maximaal aandacht aan de deelnemers gegeven wordt.
Tijdens de reis krijg je offroad begeleiding, technische ondersteuning en gaan we samen een onvergetelijk avontuur aan.

Wij gaan op pad met een maximum van 7 deelnemende auto’s (zelf ben ik dan de 8e). De buitenlandse gidsen rijden (op een uitzondering na) altijd in de HSR auto mee.
Dit bevordert de communicatie tussen de reisleider en de gids.

Maatwerk

Natuurlijk maken we graag reizen op maat voor groepen. Groepen die zich aanmelden om met ons op pad te gaan, maar ook groepen die alleen van onze expertise gebruik maken.
Voor hen organiseren we heel graag een op maat gemaakt avontuur. 

Voor meer informatie,

Schroom niet me een belletje te geven, of stuur een bericht.

Met avontuurlijke groet, Harrie

06-51 480 532
harrieschoutenreizen@gmail.com