Frankrijk - Joinville

  • 7 t/m 10 maart 2024 weekend+ ( don-zon) Joinville 745,-- pp 
  • 19 t/m 24 maart 2024 (di-zon)  995,-- pp 

 

Weekend+1 dag,  Joinville (donderdag - zondag) 

We beginnen onze weekend+reis op de geweldige ferme Auberge van Maria en Thierry, Ferme de Sossa. Na het inchecken in onze kamers, pakken we een drankje en gaan we naar een prachtig terrein of instructie op te halen en gezamenlijk een (pittige) route te rijden. Eind van de middag of ergens tegen de avond komen we weer bij onze Auberge , waar we ff lekker bijkomen en om 20.00 aan tafel gaan.

De vrijdag en de zaterdag staan in teken van de grote toertochten onder leiding van onze Franse gids Daniel Schmitt. Heuvel-landschappen met weidse uitzichten worden afgewisseld met vette moddersporen, diep verscholen in de bossen. Iedereen komt aan z’n trekken, en tegen de tijd dat we echt trek krijgen prepareren we in het veld een lekkere barbecue-lunch. Op het menu: gegrild vlees en Franse kaasjes.

Na de lunch worden we door Daniel getraceerd op echt veel modder. Rond 17.00/18.00 zijn we weer terug in het hotel en nemen we een aperitiefje op het terras en om 20.00 diner. Voor de liefhebbers gaan we in het donker (waarschijnlijk vergeefs) op zoek naar wild in het bos, en zijn we rond middernacht weer terug in het hotel.

De zondagochtend brengt ons via mooie routes, soms greenlanend, soms met pittige offroad stukken naar uiteindelijk la cote de  la Sossa. 
Hierna vervolgen we onze weg die ons uiteindelijk brengt bij Ferme la Sossa, waar  gastvrouw Maria om 13.00 uur ons een heerlijke lunch voorschotelt. Hier sluiten we het weekend af, worden de prijzen verdeeld en nemen we afscheid van het mooie (h)eerlijke Franse platteland.

Prijs 745,- pp op basis van 2 personen auto. weekend/plus
Prijs 995,-- pp voor de 5 daagse

Inclusief

  • alle overnachtingen met ontbijt en diner. 
  • Barbeque-lunch in t veld, lunch in Ferme la Sossa.
  • Franse gids, HSR begeleiding.
  • Reisvoorbereidingspakket.

Deze reizen zijn geschikt voor:
Vanaf standaard 4x4 tot goed geprepareerde 4x4's. Is het nat dan wil je graag modderbanden, goede bumpers en een lier hebben. Niet verplicht dus, wel erg lekker.

Met avontuurlijke groet, en graag tot in Joinville,
Harrie