Wales rondreis

  • Nieuwe datum: 30 april  t/m 7 mei 2022  (zat-zat)

Hoek van Holland – Harwich (nachtboot)

De Wales en Meer reis biedt gewoon meer dan alleen maar Wales; er is meer dan alleen maar prachtige greenlanes.
We pakken op zaterdagavond de nachtboot van Hoek van Holland naar Harwich. Verzamelen op het haventerrein om 19.00 uur. Om 20.00 nadat we onze intrek in de mooie 2 persoons buitenhutten genomen hebben, gaan we aan tafel.

De volgende ochtend komen we 06.30 uur lokale tijd aan in Harwich. We rijden 1,5 uur aan de andere kant van de weg naar het mooie oude Cambridge. Hier gaan we ontbijten en gaan we ff lekker een paar uurtjes rondwandelen in deze en historische universiteits stad. Tegen de middag rijden we naar Ironbridge,om een lekkere englese sandwich te pakken,  en waar we onze gids ontmoeten.
We gaan nog een paar uurtjes greenlanen op een parkachtig mooi 4x4 terrein in Shropshire,  voordat we inchecken in ons 1e hotel in Shrewsbury.

Dag 2 staat in t teken van een hele gave gps route , die individueel gereden kan worden. Hoeft niet , kan wel.  De reis vervolgt zich via prachtige greenlanes bv de Wayfarers naar Bala en Happey valley met uitzichten over de Ierse zee naar Aberdovey naar de kustplaats Aberystwyth. Natuurlijk rijden we  Happey Valley, Stratta Florida en Soar Mynd, en lopen de liefhebbers de 360 treden naar beneden van de watervallen van Devills Bridge.


Via mooie greenlanes in de Black Mountains hebben we onze laatste 2 hotel overnachtingen in LLandovery. De laatste dag rijden we via de Cotworlds naar Stratford upon avon, sheakesspeare town. Ook krijgen we de mogelijkheid om het Britisch motor museum in Gaydon te bezoeken. Om 19.00 gaan we nog heerlijk dineren in 'the boathouse' bij Colchester, en gaan w eom 21.00 uur aan boor in Harwich.  Om 07.00 uur zaterdag ochtend  ontbijt aan boord en om 08.00 arriveren we weer in Hoek van Holland.

Nieuwe datum 30 april  t/m 7 mei 2022
Prijs 1645,- pp (op basis van 2 personen per auto) 

Inclusief:

  • Overtocht Hoek van Holland - Harwich v.v. met 2 persoonsbuitenhutten en diner aan boord..
  • 5 hotelovernachtingen in mooie 4 sterren hotels, inclusief English breakfast, lunches en diners.
  • Ontbijten en rondleiding in Cambridge, bezoek aan Iron bridge, watervallen van Devills Bridge.
  • begeleiding HSR.
  • Informatie en kennismaking middag.
  • Reisvoorbereidingspakket.

Deze reis is geschikt voor iedere standaard 4x4.

Met avontuurlijke groet en graag tot in Wales,
Harrie