Spaanse Pyreneeën

  •   9  t/m 16 juni 2024 Hotelreis 

Utrecht - Claverol 

 

Na een reis van 1350 km begint ons avontuur op zondag eind van de middag in het gave hotel van Marina en Leo  in Claverol . Dit bergdorpje ligt zo'n 100 km ten zuiden van Andorra.
Van hieruit begint ons avontuur dat ons dwars door de Pyreneeën westwaarts naar Pamplona brengt.  We zullen deze reis zo'n 600 km  afleggen. Grotendeels offroad,
maar ook over mooie kleine weggetjes, die ons naar onze volgende hotel overnachting plaats brengen. Modder, pittige beklimmingen en doorwadingen kunnen bij slecht weer  ook ons lot zijn.


 

Van Claverol naar Pamplona

Een reis van 8 dagen waarin we de Spaanse Pyreneeën van oost naar west doorkruisen. In het gebergte zijn er 129 pieken met een hoogte van 3000 meter of meer. De hoogste berg in de keten is de Aneto (3404 meter), gelegen in het uiterste noordoosten, daar waar we zo'n beetje beginnen. We trekken over bergpassen, passeren zo nu en dan verlaten bergdorpjes en bezoeken bijzondere dolmen (hunnebedden) en mooie kastelen. 
Het avontuur dat we gaan ondernemen is een mooie afwisseling van cultuur, natuur en avontuur. Magnifieke vergezichten in de hoge bergen, wisselen zich af met het doorkruisen van de semi woestijn in het departement Navarra. 

 

Hotelreis
9 t/m 16 juni 2024  Hotel reis  (zon.- zon.)
prijs hotelreis 1575,-- pp ( op basis van 2p per auto)
Maximaal kunnen 6 deelnemende auto's mee.

Inclusief:

  •  7 hotel overnachtingen en ontbijt tijdens de reis
  • Alle diner's en lunches 
  • Reisbegeleiding  Harrie Schouten
  • Informatie en kennismakingsmiddag
  • Reisvoorbereidingspakket

Deze reis is geschikt voor:
Alle standaard 4x4 auto's.

Met avontuurlijke groet en graag tot in Claverol.
Harrie